Nejprodávanější

John Frieda - Go Blonder Lightening SPRAY (zesvětlující) 100 mlJohn Frieda - Go Blonder...
159 Kč
Vaginální pH test Ellen, 5 proužkůVaginální pH test Ellen, 5 proužků
155 Kč
John Frieda - Sheer Blond Shampoo regenerující HI-IMPACT 250 mlJohn Frieda - Sheer Blond Shampoo...
149 Kč  95 Kč
Ušetříte: 36% z ceny
John Frieda Sheer Blond Conditioner regenerující HI-IMPACT 250mlJohn Frieda Sheer Blond...
149 Kč  95 Kč
Ušetříte: 36% z ceny
Akrylové barvy - sada 12 ks (á 12 ml)Akrylové barvy - sada 12 ks (á 12...
99 Kč

Hodnocení  [více]

V současné době není napsáno žádné hodnocení.

Kontakt


KaTJa.cz
obchodkatja.cz
Č.účtu pro CZK:
1166017018 / 3030 (AirBank)
IČ: 88128 938
Nejsme plátci DPH.
IBAN: CZ8630300000001166017018
BIC: AIRACZPP

Platby kartou byly k 20.8.2019 ukončeny. Zaplatit za zboží je možné převodem na účet nebo dobírkou.

Osobní odběr možný
v České Lípě po domluvě.



Prohlášení o ochraně osobních dat

Osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou. Jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem.

Provozovatel internetového obchodu www.KaTJa.cz prohlašuje, že poskytuje své služby v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Všechny získané osobní údaje zákazníků budou používány pouze pro účely obchodní a marketingové ve smyslu plnění služeb zákazníkům a nebudou poskytnuty třetí osobě, pouze přepravci pro zaslání objednané zásilky.

Zpracování osobních údajů provádí výhradně prodejce, automatizovaně a svými zaměstnanci.
Zákazník využíváním služeb tohoto elektronického obchodu uděluje souhlas ke shromaždování osobních údajů. Zákazník má právo kdykoliv požádat o vymazání osobních údajů z databáze a o zrušení své registrace. Učiní tak písemně z e-mailu, pod kterým je v tomto obchodě registrovaný.

Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů
zpět